Direktlänk till inlägg 25 september 2010

värt

Av beatrice - 25 september 2010 21:10

Nä, men jag har jättekoll. Marathon var visst imorn, så det är väl imorn vi åker en sväng I guess. 05.30, är det inte underbart? :)


Idag har jag.. Städat mitt rum. Typ, för det ser ut som ett bombnedslag fortfarandde. Grejer ÖVERALLT! Fattar inte hur jag får plats med allt.. Men har dammtorkat alllllt verkligen och ställt iordning endel iaf. Sorterat.. Kollat på så jävla mycket roliga bilder sen typ högstadiet och börjat av gymnasiet. Läst mina gamla dagböcker. Allt från när jag gick i 5an till förra året. Sommaren 08.. Alltså.. Jag säger inget mer. Bara så jävla underbar tid. Jag skrev så jävla roligt, de exakta minnena fladdrade upp, mindes stämningen, tonfallen. Satt fan och GAPSKRATTADE för mig själv! Helt sinnes, sjukt roligt! :D Fryksdalsdansen.. Alltså HAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH!!!! SÅ värt med 36 skrivna sidor, så frrrrrrrrruktansvärt BRA! Mittuppi så att säga :))

..Samtidigt som mamma och pappa har brutit upp hela innertaket på övervåningen, väggen till vinden/garderoben. Det blev en avsevärd skillnad, det kommer bli stoooooort när takkuporna kommer på både i hallen och badrummet. Kommer bli bra :)


Ja, sattttt du vet. Nu blir film, vin.. Fin kväll :)


you'll be my vacation

/b

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ö

Av beatrice - 3 juli 2013 01:30

Kommer hem. Mulet, blåser redigt och 17gr. Skönt med sommar ändå?! Efter fyra veckor utan träning, och sen gå på bodypump + löpning kommer jag förmodligen ha problem med att gå imorgon.. Jippppppi ...

Hap

Av beatrice - 27 juni 2013 01:15


Ll

Av beatrice - 18 juni 2013 23:39


grappen med rakkapil, de e kul!

f

Av beatrice - 16 juni 2013 12:13

idag. idag får jag min efterlängtade mjukglass med strössel. skulle bare mangle. efter en månad. tjat. skön kväll igår. haha.... hahah...   tre jobbdagar kvar till ferie. mmm. spaaaaania väntar. ...

H

Av beatrice - 6 juni 2013 21:54

Magen skriker efter godis. Choklad. Mjukglass, med strössel. Skinny bitch. Start helg. ...

Ovido - Quiz & Flashcards