Direktlänk till inlägg 18 november 2008

Jag vet

Av beatrice - 18 november 2008 22:05

Efter en slapp dag i skolan bar det hem till Linnéa med Malle. Eller tja, eftersom hon hade tappat bort nykeln fick vi ta oss en promenix bort till hennes moster i Viken för att hämta extra ^^, Hahah, clever (y) Väl inne.. Hej-det-ser-förjävligt-ut :) Tjejen had eju inte städat för fem öre sedan brakfesten i lördags! Hahahaha, illa. Seriöst, det var så jävla vidrigt, stank ju i hela lägenheten också. Haha uuuuh. Men vi städade och torkade och skrubbade och damsög och diskade och plockad eoch.. Tja, alltihopa på typ en timme. Hoppade över toaletten, den var inte alltför äcklig iaf. Hehehe.  Man känner sig ju ganska duktig iaf när det är fint igen ^^, Vi slog oss ner i soffan och såg på filmen från festen. HAHAHAHA, så jäääääävla ful! Det var typ en timme filmat. Så jävla stört. Sofia och Aksel var ju lätt roligast. Hur fulla var de ens? xP Jag hoppas på repris innom kort. Luciahelgen kanske alla har repat sig igen, heeeeeh ^^, Nej men ärligt.. Fan vad kul det var! Baaah x)

Skjuts hem förresten med Malles mammi. Gott. Hem och plugga. Renässansen, om litterära grejer.Fan, det är ju hur intressant som helst! ;o Läser mer än jag behöver.. Haah, funny :) Har hunnit med telefonen också. Daniel ringde och berättade om gårdagen, hahahaha! Vilket jävla mongo alltså! Jag döör xP Skärpning! ;) Sedan ringde Krullet-utan-krull och det blir nog fika på stan eller liknande på torsdag. Hahah, ska väl inte dissa honom lika hårt som sista (a) Ett argt krull då! Hjeeelp! :o Nej, men det blir nog trevligt vettja (y) Lite skvaller är aldrig fel. Kinapinnar, eeh ja tack? :)


Jag åker till Johan i helgen vart det bestämt nu. Eller ja, massa saker bestäms väl men det är väl mindre än hälften som hålls. Men jag antar att jag ska dit iaf? Han kommer inte hit under veckan som han sa. Jag måste väl erkänna att jag tycker det är trist när man aldrig vet vad som händer. Och villkor som jag och Malle alltid pratar om. De suger. Så jävla hårt..! Och det kan ta sig i bajan..

Annars var det väl en bra dag? Ganska. Jag är väl överkänslig eller nåt. Kalla det vad du vill, men tårarna bara rinner. ..Även fast allt är riktigt bra. Konstigt, alltihop.


vi kan ge dig ett löfte,

det finns inga krav

/b

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ö

Av beatrice - 3 juli 2013 01:30

Kommer hem. Mulet, blåser redigt och 17gr. Skönt med sommar ändå?! Efter fyra veckor utan träning, och sen gå på bodypump + löpning kommer jag förmodligen ha problem med att gå imorgon.. Jippppppi ...

Hap

Av beatrice - 27 juni 2013 01:15


Ll

Av beatrice - 18 juni 2013 23:39


grappen med rakkapil, de e kul!

f

Av beatrice - 16 juni 2013 12:13

idag. idag får jag min efterlängtade mjukglass med strössel. skulle bare mangle. efter en månad. tjat. skön kväll igår. haha.... hahah...   tre jobbdagar kvar till ferie. mmm. spaaaaania väntar. ...

H

Av beatrice - 6 juni 2013 21:54

Magen skriker efter godis. Choklad. Mjukglass, med strössel. Skinny bitch. Start helg. ...

Ovido - Quiz & Flashcards